ГДЗ до підручника з української мови 1 клас М.Д. Захарійчук 2012 рік


Рейтинг ГДЗ 3.1 на основі 10 голосів

ГДЗ до підручника з української мови 1 клас М.Д. Захарійчук 2012 рік

Готова домашня робота з української мови для 1 класу
Рішення та відповіді до підручника з української мови для 1 класу
Післябукварна частина
2012 рік

Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Мандруємо світом букв і звуків разом з ГДЗ з української мови для 1 класу

Перша книга маленьких першокласників уже прочитана та пройдена від А до Я, тому саме час продовжувати навчання в тому ж дусі бадьорості і впевненості в собі. Додати віру в себе школярам та їх батькам зможуть готові домашні завдання з української мови для 1 класу, а саме рішення до післябукварної частини М. Д. Захарійчук. Ці відповіді поділені на 14 розділів, які відкривають перед найменшими учнями двері до розуміння приголосних і голосних, м’яких і твердих звуків. Для закріплення знань тут подано 77 вправ.

Продовжуємо вивчення рідної мови з рішеннями до післябукварної частини

Усе потрібно вчити поступово, і на перших порах початкової школи школярам потрібна допомога не тільки з боку батьків, а й з боку якісних навчальних матеріалів. Зокрема, відповіді з української мови для першого класу дозволять учням не боятися складнощів, а в задоволення собі виконувати домашнє завдання і з цікавістю проходити теми навчальної програми. З таким помічником першокласникам та їх батькам буде легко виконувати не прості творчі вправи та осилювати орфографічні навантаження.

Рішення онлайн у вашому домашньому або робочому комп’ютері – цілодобово

Ви завжди зможете допомогти першокласникові з виконання домашньої роботи, оскільки сайт GDZ4YOU працює безперервно, без реєстрації та безкоштовно. Потрібні ГДЗ ви знайдете не тільки через комп’ютер, а й за необхідності у смартфоні чи планшеті. Наш сайт продемонструє вам всі переваги навчання в цифровому світі.

Повторення – основа навчання, яке можна провести на нашому порталі

Післябукварна частина створена для тих школярів 1 класу, які вже знають алфавіт і апостроф. Однак якщо вам необхідно повернутися до цих понять та пройти теми ще раз, готові домашні завдання до буквара значно допоможуть краще закріпити пройдений матеріал.