ГДЗ до підручника з геометрії 11 клас О.В. Погорєлов 2001 рік


Рейтинг ГДЗ 4.03 на основі 98 голосів

ГДЗ до підручника з геометрії 11 клас О.В. Погорєлов 2001 рік

Готова домашня робота з геометрії для 11 класу
Рішення та відповіді до підручника з геометрії для 11 класу
2001 рік

Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Задачі з геометрії будуть вирішуватися швидко з ГДЗ

Об’єми та площі поверхонь геометричних тіл, тіла обертання та багатогранні кути – ці та інші теми чекають школярів в 11 класі на уроках геометрії. За підручником О.В. Погорєлова вони поетапно разом з вчителем будуть відкривати для себе нові розділи цієї точної науки. Відповідно, на практиці це буде позначатися великою кількістю задач і вправ. Треба багато та уважно працювати у класі, щоб вдома справитися з завданнями. А для того, щоб уникнути помилок при розв’язуванні, можна скористатися готовими домашніми завданнями. Тут вже зібрані відповіді та описи розв’язків до всіх завдань.

Решебник – можливість перевірити себе

Важко серед усіх формул та теорем не помилитися і правильно вивести потрібне число. Але одинадцятикласники, як майбутні випускники, не зупиняються перед труднощами і посилено працюють над виконанням домашніх завдань. Так, іноді доводиться нелегко, але це тільки загартовує юнацьку натуру. До того ж, решебник завжди допоможе знайти правильну відповідь навіть до задач з підвищеною складністю. Для тих, хто планує пов’язати своє майбутнє з точними науками, геометрія в 11 класі – це перехідний період до ще складнішої математики. І його треба подолати гідно.

Грамотні розв’язання складних вправ за допомогою ГДЗ

Сучасні школярі, особливо старшокласники, уже заздалегідь планують час на все – на уроки, прогулянки, дозвілля. Але виходячи з великої кількості домашніх завдань, не так просто викроїти на все час. Тому решебник з готовими домашніми завданнями стане своєрідним оптимізатором часу та помічником у швидкому вивченні уроків. Достатньо зайти на сайт GDZ4YOU, знайти потрібний предмет та скористатися розв’язками з детальними описами. Якщо під рукою немає комп’ютера, у нагоді стане телефон. Швидкий доступ до порталу з будь-якого пристрою суттєво зекономить час школяра на виконання уроків.

Домашній онлайн посібник

Навіть якщо одинадцятикласники вже відчувають себе випускниками, це не позбавляє їх від обов’язку гарно і сумлінно вивчати велику кількість предметів. І в цьому в школі допоможуть вчителі, а вдома – ГДЗ.