ГДЗ до зошита для лабораторних та практичних робіт з біології 9 клас Т.С. Котик, О.В. Тагліна 2014 рік


Рейтинг ГДЗ 3.5 на основі 16 голосів

ГДЗ до зошита для лабораторних та практичних робіт з біології 9 клас Т.С. Котик, О.В. Тагліна 2014 рік

Готова домашня робота з біології для 9 класу
Рішення та відповіді до зошита для лабораторних та практичних робіт з біології для 9 класу
,
2014 рік

Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Навчання на відмінно можливе з ГДЗ з біології для 9 класу

Теоретичні і практичні знання повинні доповнювати одне одного. Таким способом зошит для лабораторних і практичних робіт, який створили Т. С. Коти та О. В. Тагліна, доповнює інформацію до підручника з біології, а наші готові домашні завдання закріплюють набуті знання. Рішення поділені на відповідні десять лабораторних та десять практичних робіт за варіантами.

Висока успішність – клопітка робота вдома

Перевірено: у школярів, які добре готуються вдома, не виникає труднощів на уроці. До підготовки належать і практичні заняття з біології, які з відповідями проходять легше, адже десятикласники можуть самостійно звіритися зі зразком, виправити помилки, ще раз пройти незрозумілі теми і таким чином наверстати упущене. А там і 12 балів з дисципліни не за горами.

Біологія в електронному форматі на GDZ4YOU

Цифровий вигляд книжок став нормою в Інтернеті. Те саме стосується ГДЗ на нашому сайті – всі вони доступні в режимі онлайн безкоштовно і навіть без реєстрації. Переглядати їх зручно зі всіх пристроїв: смартфона, планшета чи комп’ютера.

Інші лабораторні роботи доступні у цифровому вигляді

Якщо Т. С. Котик та О. В. Тагліна – це не ті автори, які потрібні вам для виконання практичних робіт, то ми маємо в арсеналі для учнів 10 класу й інші варіанти розв’язань, які знадобляться у школі. Знайдіть свій на нашому порталі вже зараз.